Klinikteamet

Maja Glavas
Tandlæge og klinikejer

Maja er udannet tandlæge fra Københavns Universitet . Efter endt uddannelse, har Maja i 8 år arbejdet i London,UK, mest indenfor kirurgi og implantatbehandlinger. Efterfulgt af hjemvendelsen og klinikkøbet af Buddinge tandlægerne i 2015. Ved siden af sit privatpraktiserende arbejde på klinikken, er Maja til at finde på Københavns Universitets tandlægeskole som klinisk underviser af kommende tandlæger.

e-mailweb
Kristine Sofie Madsen
Tandlæge

Kristine er også tandlæge fra Københavns Universitet, med speciale i sammenhæng mellem tandkødssygdom og systemiske sygdomme. Hun har i årenes løb valgt at lægge vægt på rodbehandlinger og er tit på kurser om emnet, både i Danmark og i udlandet. Kristines fokus er også æstetisk behandling af knækkede og slidte tænder. Hun bliver ofte rost for sin skånsomme og blide tilgang til tandbehandlinger. Dette har gjort hende til yderst populær behandler på klinikken.

Lone Løppenthin
Klinikassistent

Lone startede sin karriere på vores klinik i 1992, hos daværende tandlæge Sand. Lone bruger sin store kliniske erfaring, for at sikre at alle vores behandlinger er tilpasset den enkelte patient, Hun har et solidt kendskab til hele klinikkens patientkreds. Lone går langt for at imødekomme både patienter og os personale. Tak for det 🙂

 

e-mailweb
Bojana Milovic
Klinikassistent

Bojana dygtiggør sig indenfor tandblegning og rådgivning i æstetisk tandpleje. Hun er generelt med på de nye trends på de sociale medier, og er ikke bange for at komme med gode input så tandbehandlinger følger tidens ånd. Bojana startede på vores klinik som klinikassistentelev, og har valgt at blive hos os, og fortsat give os et indblik i den unge generations tandplejebehov.

 

e-mailweb
Ranna Machaal
klinikassistent

Rana har stor interesse i parodontale og kirurgiske behandlinger. Hun har en fantastisk evne i at få patienter til at føle sig trygge og hjemme på vores klinik, og er oftest at finde ved stolen ved komplicerede kirurgiske behandlinger og behandlinger af angste patienter. Ranna har gennemgående erfaring i admanistrative opgaver

e-mailweb
Klinikteamet